پذیرش دانشجویی

پذیرش دانشجویی در استونی

 ثبت شرکت

ثبت شرکت در استونی

 اخذ اقامت

اخذ اقامت استونی

June 19, 2018

 پذیرش دانشجویی

پذیرش دانشجویی در استونی

 ثبت شرکت

ثبت شرکت در استونی

 اخذ اقامت

اخذ اقامت استونی

اخذ اقامت

610 بازدید مطلب, 4 بازدیدهای امروز

اقامت در کشور استونی از طریق یکی از راههای زیر امکانپذیر است:

  1. سرمایه گذاری 65 هزار یورویی از طریق شرکت ثبتي در استونی
  2. سرمایه گذاری یک ميليون یورویی در اقتصاد استونی از طریق شرکت. احتیاج به حضور و زندگی و آدرس ثبتي نمی باشد.
  3. فروش سالیانه 200 هزار یورو و گردش مالی شرکتی که 5 نیروی کاری رسمی دارد .
  4. پذیرش دانشجویی و هر شخص پس از اتمام تحصیل میتواند اقدام برای اقامت بلند مدت بنمايد.
  5. دارندگان مدرک دکتری ( بسته به شرایطی)
  6. اقامت از طریق استخدام رسمی از طرف یک شرکت ثبت شده در استونی با حداقل در آمد که از طرف دولت استونی هر ساله میزانش برای اتباع خارجی اعلام میشود.
  7. اقامت از طریق ازدواج
  8. اقامت دائم، هر شخص اگر 5 سال به طور مستمر اقامت موقت داشته باشد و در استونی باشد با گذراندن امتحان زبان استونیایی در سطح مبتدی کارت آبى رنگ اقامت دائم خود را دریافت کند.
  9. یک شخص با اقامت دائم میتواند برای پدر و مادر خود اقدام به اخذ اقامت بنماید.
اخذ اقامت
احذ اقامت

فرم درخواست اقامت